AJANKOHTAISTA

UUSI IHONHOITOSARJA - 
ZO SKINHEALTH by Zein Obagi

Olemme saaneet Balancemediin uuden ihonhoitosarjan, josta olemme todella innoissamme! ZO Skinhealth on ihotautilääkäri Zein Obagin yli 35 vuoden työn tulos. Tri. Obagia pidetään monessa maassa johtavana auktoriteettina ihonhoidon ja ihon nuorentamiskäsittelyjen alueella ja hänen pyrkimyksenään on ollut terveen ihon luominen. Hän on kehittänyt tehokkaat ZO-tuotteet, mutta sen lisäksi hän on myös tutkija, keksijä, opettaja ja kirjailija ja hänen innovatiivisia periaatteita terveen ihon palauttamisesta pidetään tänä päivänä ihonhoidon "kultaisina standardeina". 

ZO Skinhealth klinikoita on ympäri maailmaa ja tuotteet liitetäänkin vahvasti tulokselliseen ja tieteeseen perustuvaan ihonhoitoon. ZO-tuotteet ovat lumonneet käyttäjänsä ja parantaneet useiden ihonlaatua ja ihoterveyttä. 

Miksi ZO SkinHealth Balancemediin?

Balancemedissä olemme kriittisiä sen suhteen, millaisia tuotteita ja palveluita tarjoamme asiakkaillemme. Sairaanhoitajina olemme tottuneet kyseenalaistamaan ja vaatimaan faktapohjaisia perusteluita. Etsimme kriteerejämme täyttävää sarjaa pitkään, kunnes kohtasimme ZO Skinhealthin. Halusimme sarjan, jonka takana voimme ylpeänä seistä. Ennen valintaamme haimme perusteluja tutkimuksista, toimiiko ZO-tuotteet todella ja millaisia vaikutuksia niillä on todettu olevan. Useiden viikkojen ajan luimme tieteellisiä julkaisuja, joissa kiistatta selvisi, että ZO tuotteet ovat parantaneet käyttäjien ihoterveyttä, ihon rakennetta ja sävyä, kirkkautta, kiinteyttä, juonteita ja yleisilmettä. Osallistuimme ZO:n norjalaisen asiantuntijalääkärin luennolle ja syvennyimme sarjaan. Tapasimme maahantuojaa useasti uusien kysymysten kanssa, joihin löytyi aina kattavat vastaukset. Lopulta päätöksen sinetöi kuitenkin käyttökokemus, testasimme ZO-tuotteita itse ja ihastuimme! ZO-sarjassa panostetaan paljon siihen, että tuotteilla opetetaan ihoa toimimaan itse sen kannalta parhaalla tavalla, mm. tuottamaan sopivasti kosteutta. Tuotteet vahvistavat ihosi omaa suojakerrosta, joka on monella meillä vaurioitunut. Terve ja vahva suojakerros torjuu ympäristön tuomia haasteita ja on elastinen ja elinvoimainen.

Hoitolastamme löydät ZO Skinhealth-kotihoitotuotteet ja pian valikoimaamme saapuu myös ZO kasvohoidot!

Miksi sinä valitsisit ZO Skinhealth - tuotteet?

ZO-tuotteet ovat laadukkaita, tuloksellisia ja tutkittuja ihonhoitotuotteita, joilla tavoitellaan tervettä, kaunista ja hyvinvoivaa ihoa. ZO-ihonhoitokokonaisuudessa jokaisella tuotteella on tarkoituksensa ja tämän huomaat myös käytössä. Tuotteet ovat riittoisia ja ylellisiä. Ihonhoito perustuu kolmeen askeleeseen; ihonpuhdistusohjelma (Getting Skin Ready), ennaltaehkäisyyn ja korjaamiseen (Prevent+Correct) ja suojaamiseen (Protect). ZO-sarjasta löytyy tuotteet kaikille terveen ihon ylläpitoon, ihon kirkastukseen, epätasaiselle iholle, epäpuhtaalle iholle, punoittavalle iholle, ikääntyvälle iholle ja ihon vahvistamiseen. Näillä tuotteilla jokainen voi saada terveemmän ihon!


BalanceGlow

Pikkujoulukausi on täällä ja meillä on sinulle ihana pikakaunistava hehkuhoito tarjolla! BalanceGlow on kasvohoito, joka syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa jättäen sen hehkuvan kauniiksi. Hoidossa iho puhdistetaan tehokkaasti ja käsitellään kevyellä happokuorinnalla ja kirkastavilla ainesosilla. Hoito viimeistellään imeyttämällä ihoosi tehoampulli, joka tuo hehkun kasvoillesi. 
Kasvohoito on tehokkuutensa lisäksi hyvin rentouttava. 
Balancemedissä ajattelemme, että kauneus ja hyvinvointi on kokonaisvaltaista. Kun huolehdit itsestäsi ja rentoudut tietoisesti, edistät hyvinvointiasi. 

AQUAGOLD® Fine Touch

Maailmalla suuren suosion saavuttanut AQUAGOLD® Fine Touch - hoito saatavilla nyt Balancemedistä!  Julkkikset, kuten Kim Kardashian rakastavat tätä hoitoa, eikä suotta.

Salaisten reseptiemme mukaiset ihonhoidon superainesosat viedään suoraan ihosi sisään, josta ne imeytyvät erinomaisesti taaten hehkuvan ja kuulaan ihon. Aquagold Fine Touch on ainutlaatuinen mikrokanavalaite, jonka 24 karaatin kullatuilla mikroneuloilla ihoosi viedyllä hoitococktaililla saavutetaan monivaikutteisia tuloksia. Klikkaa tästä ja lue lisää tehokkaasta luksushoidostamme! 

Aquagold fine touch on yksi Balancemedin suosikkihoidoista.