BALANCEMED KASVOHOIDOT

Kasvohoidot

Balancemedin hoitovalikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia kasvohoitoja. Jokainen kasvohoito on sairaanhoitajan tekemä, korkealaatuisilla hoitotuotteilla toteutettu yksilöllinen hoitokonaisuus juuri sinulle. Valitsemme sopivan hoidon ihotyyppisi ja toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. 

Kasvohoidot sisältävät aina alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, naamion, rentouttavan kasvohieronnan sekä loppuvoiteet. 

Ihon hoidossa säännölliset kasvohoidot ovat tärkeitä, mutta ihon kotihoidon merkitystä ei voi kyllin korostaa. Sinulle sopivat tuotesarjat löydät myös Balancemedistä. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri itsellesi oikeat tuotteet ja opastamme sinua ihosi hoidossa. 


Ultraääni ihonpuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas tapa puhdistaa ihosi jokaista ihohuokosta myöten. Tehokas ultraäänemme työntää epäpuhtaudet ulos huokosista ja puhdistaa syvältä.  Ultraäänipudistus on kivuton hoito, joka tuntuu lämpimältä ihollasi. Seuraavana päivänä hoidosta jo tuloillaan olleet epäpuhtaudet saattavat puhjeta, mutta hoidon ansiosta ne katoavat pian ja puhdas, kuulaampi iho tulee esiin. 

Emme suosittele hoitoa kovalla pakkasella. Älä laita iholle meikkiä tai hoitotuotteita enää samana päivänä ja vältä ihon koskettelua sormin. Anna siis ihosi hengittää ja puhdistautua! Seuraavana päivänä voit palata meikki- ja ihonhoitorutiiniisi. 

Suosittelemme ultraäänipuhdistusta käytettävän säännöllisin väliajoin, jolloin ihosi pysyy raikkaana ja puhtaana.