PRP - plasmahoito

PRP-plasmahoito on ihon luonnollinen nuorennushoito ilman kemiallisia täyteaineita. Ryppyihin, kiinteytykseen, arville, päänahan ongelmiin, hiustenlähtöön miehille ja naisille.

PRP- hoidon jälkeen iho muuttuu kirkkaammaksi ja kiinteämmäksi, juonteet silottuvat sekä tummien silmänalusten väri muuttuu terveemmäksi. Lisäksi hoidolla voidaan tasoittaa arpia ja edistää hiusten kasvua harventuneilla hiusalueilla.

PRP-hoidossa eli "vampyyrihoidossa" käytetään asiakkaan oman veren plasmaa, jonka sisältämät kasvutekijät stimuloivat ihon uudistumista tehokkaasti. Plasma saa aikaan ihossa tehokkaan uusiutumisprosessin, joka aikaansaa ryppyjen tasoittumista ja kollageenituotannon nopeutumista. Hoito on tehokkainta sarjahoitona, vaikka ensimmäiset vaikutukset näkyvät jo muutaman viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta. PRP-hoidolla saat pitkäkestoisia tuloksia ja terveen, hehkeän ihon luonnollisesti. PRP-hoito on myös tehokas hoito hiustenlähdöstä kärsiville, tällöin kasvojen sijaan plasma injisoidaan päänahkaan.

PRP-hoito on tehokkainta 3-4 kerran sarjahoitona.