PRX-T33

PRX-T33 - Biorevitalisaatio ilman neulaa tai toipumisaikaa

 PRX-T33 on sopiva hoito ennen juhlia tuomaan hehkua, kuulautta ja kimmoisuutta kasvoille, jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Välittöminä vaikutuksina saavutetaan ihohuokosten pienenemistä, lifting-efektiä, ihon sävyn tasoittumista, pigmenttiläiskien vaalenemista, arpien ja raskausapien hälvenemistä. Välittömien vaikutusten lisäksi hoito stimuloi tehokkaasti ihon kollageenituotantoa ja syväkosteuttaa ihoa. 

Parhaat tulokset aikaansaadaan sarjahoidolla. Tyypillisesti  suosittelemme 4-6 hoitokertaa viikon välein. Suosittelemme myös kotihoitotuotteiden käyttöä, sillä ne edistävät hoidon tuloksia myös käyntisi jälkeen.

Mitä PRX-T33 sisältää? 

Tuote sisältää ainutlaatuisen PRX-T33-yhdisteen, joka koostuu TCA-haposta (trikloorietikkahappo) (33%), hyvin laimeasta vetyperoksidista ja kojic-haposta. Yhdisteessä saadaan jokaisen ainesosan parhaat puolet ja hoito on turvallinen sekä kivuton. PRX-T33-hoidossa saadaan voimakkaan happohoidon hyödyt vahingoittamatta ihon pintaa.

Kenelle hoito sopii?

PRX-T33-hoidot sopivat lähes kaikille, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. PRX-T33-hoitoa ei voi tehdä, mikäli olet raskaana tai imetät, sinulla on herpes tai akne tai ihosi on muuten ärtynyt tai tulehtunut. Hoidon esteenä on myös aktiivinen auringonotto, ihovauriot ja haavat.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen voit meikata ja palata normaaleihin rutiineihisi. Hoidon jälkeen mahdollisia sivuvaikutuksia ovat kevyt punoitus ja/tai hilseily parin päivän ajan ja lievä turvotus hoidetulla alueella. 

Suosittelemme hoidon jälkeen tehokasta ihon kosteutusta ja UV-suojaa (SPF50). Auringonotosta kannattaa pitää viikon tauko.