Skinbooster/Mesoterapia

Skinbooster

Skinbooster-hoidolla syväkosteutetaan ihoa sisältä päin. Sen tuloksena aikaansaadaan ihoon luonnollista hehkua, parannetaan ihon laatua ja terveyttä. 

Hoito toteutetaan injisoimalla pitkäkestoista, sitoutumatonta hyalyronihappoa ihon alle. Tämä toimii kuin sisäinen, tehokas kosteusvoide. Kostetutettu iho on kuulas, kimmoisa ja elinvoimainen. Skinbooster-hoidolla voidaan tasoittaa kevyitä juonteita, esim. otsalta, palauttaa kämmenselkien ihon kiinteyttä tai syväkosteuttaa huulia. Hoito on tehokas myös aknearville ja kaulan sekä dekolteen  iholle. 

Skinboosterin teho perustuu hyalyronihappoon, mutta sen rakenne on erilainen kuin täyteaineissa. Ihmisen iho sisältää luonnostaan hyalyronihappoa ja skinbooster-hoidossa sitä ruiskutetaan pieniä määriä ihon alle monipistoshoitona. Hyalyronihappo leviää ihon alle ja kosteuttaa hoidettavaa aluetta tehokkaasti. 

Skinbooster-hoitoa suositellaan sarjahoitona. Alkuun hoito toistetaan 2 viikon välein kolme kertaa, jolloin iho saadaan tehokkaasti kosteutettua. Tämän jälkeen tuloksia ylläpidetään yksittäisillä hoidoilla vuodenaikojen vaihtuessa. Jos hoitoa ei uusita, hyalyronihappogeeli on täysin hajonnut ja poistunut kehosta 9kk aikana. 

Valmistautuminen ja jälkihoito

Ennen hoitoa Sinun tulee pitää kahden viikon tauko tulehduskipulääkkeiden, omegatuotteiden ja kalaöljytuotteiden nauttimisessa.

Skinbooster-käsittelyn jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, aristusta ja kutinaa. Nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Oireet ovat väliaikaisia, ja ne häviävät yleensä muutamassa päivässä. Jos oireet jatkuvat tai muita reaktioita ilmenee, otathan meihin yhteyttä jatko-ohjeiden saamiseksi.

• Vältä saunaa viikon ajan

• Vältä käsittelyalueen koskettamista ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Kuuden tunnin kuluttua voit pestä toimenpidealueen hellävaraisesti vedellä ja saippualla.

• Hoidettua aluetta ei tulisi puristella tai kosketella.

• Meikkaamisen ja normaalit ihonhoitorutiinit voi aloittaa hoidon jälkeisenä päivänä.

• Jos olet aiemmin kärsinyt herpeksestä, voi neulanpistos saada sen puhkeamaan. Jos näin käy, ota yhteyttä hoidon tekijään.

• Huomaa, että asetyylisalisyylihappo (esim. Aspirin), ibuprofeeni (esim. Burana) ja omegatuotteet voivat lisätä verenvuotoa ja mustelmia ruiskutuskohdassa.