Täyteainehoidot

Täyteainehoidolla voidaan tasoittaa juonteita ja ryppyjä tai korostaa kasvonpiirteitä. Hoidolla voidaan tuoda pyöreyttä huuliin tai nostaa poskipäitä, jolloin saadaan samalla suun ympärillä olevat nasolabiaalijuonteet oikenemaan. Tuloksia voidaan ylläpitää uusintakäsittelyllä. Täyteaineen pysyvyys riippuu ihmisen omasta aineenvaihdunnasta, mutta myöskin valmisteesta. Keskimäärin täyteaineet pysyvät 3-24 kk. 

Balancemedissa täyteainehoidot tehdään hyvällä maulla ja yksilöllisesti sinun kasvoillesi. Suunnitellaan yhdessä, millainen hoito auttaisi sinua parhaiten ja korostaisi omaa kauneuttasi elegantisti. Käytämme vain tutkittuja ja turvallisia täyteaineita ja hoidot suorittaa aina koulutettu terveydenhuollon ammattilainen.

Täyteaineet

Teosyal-tuotesarja

Teosyal on sveitsiläisen Teoxane Laboratoriesin kehittämä turvallinen, tehokas ja pitkäkestoinen täyteaine. Se sisältää 100% hyalyronihappoa, eikä siinä ole eläinperäisiä ainesosia tai allergeeneja. Teosyal sopii kaikenikäisille naisille ja miehille ja hoidon tulokset ovat heti nähtävissä. Teosyal on FDA-hyväksytty ja CE-merkitty tuote. Balancemedissä käytetään RHA-sarjaa sekä huulille erityisesti valmistettua Teosyal Kiss-valmistetta.

Valmistautuminen täyteainehoitoon

Ennen täyteainehoitoa jätä Omega3- ja kalaöljyvalmisteet tauolle kahdeksi viikoksi ja vältä tulehduskipulääkkeiden käyttöä muutaman päivän ajan. Hoidettavan ihoalueen tulee olla terve ja ehjä. Huuliherpes tulisi hoitaa ennen huultenmuotoiluun tulemista.

Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville, imettäville äideille tai monisairaille henkilöille. Balancemedissä täyteainehoitoja ei tehdä alaikäisille.