Thermage - ihon fraktionaalinen kohotus

Fraktionaalinen kasvojenkohotus ilman kirurgisia operaatioita ja ilman toipumisaikaa. Kiinteyttävä ja ihon rakennetta parantava erikoishoito kaikille yli 40-vuotiaille. Hoito toteutetaan 3-5 kerran sarjahoitona kahden viikon välein.

MIKÄ THERMAGE-HOITO ON?

Thermage Radiofrequenssi kiinteytyshoito on aikuisen ja ikääntyvän ihon hoitomuoto ilman riskejä ja palautumisaikaa, ihotyypistä riippumatta.

Hoidossa yhdistyvät mikroneulaus, thermage sekä radiofrekvenssi - kolme äärimmäisen tehokasta hoitoa yhdellä ja samalla laitteella ja samanaikaisesti tehtynä! Hoito perustuu laitteen iholle antamiin lämpöimpulsseihin. Lämpöaallot hajottavat löystyneen kudoksen vanhoja kollageenirakenteita, jolloin iho kiinteytyy ja ikäänkuin kutistuu. Hoito lisää kollageenisynteesiä ja näin ihoon saadaan lisää kollageenia. Ajan mittaan syntyvä uusi kollageenikudos kiinteyttää edelleen veltostunutta ihoa. Hoitotuloksia voi havaita heti, mutta hoidon vaikutustavasta johtuen lopulliset tulokset nähdään vasta kolmen-kuuden kuukauden kuluttua.

MIHIN HOITO ON TARKOITETTU?

Thermage-hoitoja voidaan käyttää kasvojen, alaluomien, käsien, käsivarsien, reisien ja vatsan alueen ihon kiinteytykseen. Hoidot ovat turvallisia ja voit viettää normaalia elämää jo seuraavana päivänä. Myös auringonotto on sallittua, mutta tällöin tulee käyttää spf 30 aurinkosuojaa.

  • Kiinteyttää ja kohottaa
  • Häivyttää aknearpia, arpia ja juonteita
  • Vahvistaa ihokudosta ja lisää ihon kimmoisuutta
  • Puhdistaa ja supistaa ihohuokosia
  • Parantaa aknea
  • Vaalentaa ihonsävyä ja pigmenttiläikkiä

Parhaiten hoito sopii yli 40-vuotiaille ihon kiinteytykseen.

THERMAGE-HOIDON KULKU

Ennen Thermage-hoitoa ihosta otetaan valokuva, jotta hoidon tuloksia olisi myöhemmin helpompi arvioida.

Iho puudutetaan, jolloin hoito on miellyttävämpää. Thermage-hoidon jälkeen iho viilennetään ja näin saadaan ihosoluille happea parantamaan ja uusimaan ihoa. Ihoon imeytetään hoidon aikana Hyaluroniampulli ja C- vitamiini Cellfusion hoitonaamio.

Hoidon jälkeen kiputuntemuksia ei ole, mutta iholla voi esiintyä punoitusta hetken aikaa.