TUOTTEET

ZO Skinhealth by Zein Obagi on amerikkalainen luksusihonhoitomerkki, joka on tunnettu ympäri maailmaa. Tuotteet ovat tunnettuja niiden tuloksellisuudesta ja siitä, että tämän tuotesarjan taustalla on tehty paljon kliinistä tutkimusta. ZO Skin health - tuotesarjan on kehittänyt ihotautilääkäri Zein Obagi ja taustalla on yli 35 vuoden työ. Tri. Obagia pidetään monessa maassa johtavana auktoriteettina ihonhoidon ja ihon nuorentamiskäsittelyjen alueella ja hänen pyrkimyksenään on ollut terveen ihon luominen. Hän on kehittänyt tehokkaat ZO-tuotteet, mutta sen lisäksi hän on myös tutkija, keksijä, opettaja ja kirjailija ja hänen innovatiivisia periaatteita terveen ihon palauttamisesta pidetään tänä päivänä ihonhoidon "kultaisina standardeina".

ZO-tuotteet ovat lumonneet käyttäjänsä ja parantaneet useiden ihonlaatua ja ihoterveyttä. Tuotesarjan periaatteena on vahvistaa ihon omaa suojakerrosta, ehkäistä tulehduksellisuutta ja epäpuhtauksia, hoitaa ja ennaltaehkäistä ihon vaurioita ja ylläpitää kaunista, tervettä ja hehkuvaa ihoa. Tuotesarjasta löytyy tuotteet jokaiselle, tehokkaat anti-age-tuotteet, epäpuhtaan ihon tuotteet, herkistyneen, tulehduksellisen ja punoittavan ihon tuotteet sekä tuotteet terveen ihon ylläpitämiseen. Luettuamme ZO Skin Health - tuotteista tehtyjä tieteellisiä julkaisuja, voimme todella suositella tuotteita jokaiselle.


Sveitsiläinen Teoxane Laboratoriesin Teosyal-täyteaine on ollut pitkään markkinoilla ja siten myös tutkittu ja turvallinen. Teosyal RHA - sarjan tuotteet ovat injektoitavia hyalyronihappovalmisteita, joilla voidaan esim. lisätä volyymia tai häivyttää juonteita. Täyteaine mukailee kasvojesi ilmeitä ja antaa kosteutta kasvoillesi. 

Balancemedissä käytämme RHA- tuotesarjaa sekä huulien muotoiluun Teosyal Kiss - täyteainetta. 


Hyacorp on saksalainen CE-merkitty täyteainesarja, jonka tuotteita käytämme täyteainehoidoissa ja Skinbooster-hoidossa. 

Balancemedissä on käytössä Hyacorp lips- valmiste huulille ja Hyacorp fine ihon syväkosteutushoitoihin. Hyacorp tuotteet tuovat kiinteyttä, muotoa ja tehokasta kosteutusta ihollesi.


BTB13 on kotimainen monivaikutteinen tuotesarja, joka aktivoi kantasoluja ja korjaa ihon pieniä virheitä.  Tuotteet sisältävät sekä tieteen että luonnon parhaat ainesosat.  Balancemedissä on käytössä sekä hoidoissa että kotihoitotuotteissa BTB13 Medical-, sensitive- ja pro-age tuotteet.