ZO Kasvohoidot

ZO Skin Health - kasvohoidot

ZO Skin Health kasvohoidot ovat medikaalisia kasvohoitoja, jotka ovat suosittuja ympäri maapalloa. ZO- tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja tuloksellisia tuotteita, joilla tehdään hoitoja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Suurin osa ZO- kasvohoidoista sisältää kemiallisen kuorinnan, joka uudistaa, kuorii ja elvyttää ihoa. Räätälöimme hoidot aina sinulle sopivaksi. 

Sinun ei tarvitse tietää, minkälaista hoitoa ihosi tarvitsee. Autamme sinua mielellämme ja olemme täällä sinua varten. Suosittelemme varaamaan ensin hoitokonsultaatioajan, jotta voimme rauhassa käydä läpi tarpeesi ja toiveesi ihonhoitosi suhteen ja suositella Sinulle parhaiten sopivat hoidot. 

ZO-hoidot ovat tehokkaita kasvohoitoja, joilla voidaan saavuttaa hyviä tuloksia. Kuitenkin tuloksellinen ihonhoito vaatii omistautumista myös hoidon jälkeen. Hoitolastamme on saatavilla ZO Skin Health - kotihoitotuotteet, joita voimme käsi sydämmellä suositella jokaiselle. Tuotteet ovat laadukkaita, tuloksellisia ja ylellisiä ja parantavat jokaisen ihoterveyttä. Luotamme ZO Skin Healthiin, koska sen taustalla on paljon kliinistä tutkimusta, ihotautilääkäreitä ja Ihonhoidon spesialisti, ihotautilääkäri Zein Obagi. Lue lisää sarjasta klikkaamalla tästä.

ZO Ultra Hydration - treatment

Tämä kasvohoito sopii erityisesti sinulle, joka koet ihosi kuivaksi ja kosteutta janoavaksi. Hoito kosteuttaa tehokkaasti ja vaikuttaa ärsytystä lieventävästi, viilentävästi ja rauhoittavasti. Tämä on hoito Sinulle, joka haluat antaa ihollesi kosteutta ja heleyttä. Suosittelemme hoitoa käytettävän kuukausittain.

ZO Skin Brightening - treatment

Kasvohoito sinulle, joka kaipaat kirkkautta ja tasaisempaa ihonsävyä. Hoito vaalentaa tummia läiskiä iholla ja tasoittaa ihonsävyä kauttaaltaan. Lopputuloksena selkeämpi ja kirkkaampi iho. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, suosittelemme hoitoa kerran viikossa kuukauden ajan ja sen jälkeen 4-6 viikon ajan.

ZO Blemish + Oil Control - treatment

Kasvohoito sinulle, joka koet ihosi epäpuhtaaksi, rasvaiseksi tai öljyiseksi. Tämä hoito sopii akne- ja punoittavalle iholle, sillä hoito rauhoittaa tulehduksellisuutta iholla ja vähentää ja ennaltaehkäisee näppylöitä ja epäpuhtauksia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitoa kerran viikossa kuukauden ajan ja sen jälkeen 4-6 viikon välein.

ZO Stimulator - peel

Tämä hoito on todellinen "Red Carpet - treatment"! Hoito sopii sinulle, joka koet ihosi sameaksi, karheaksi tai väsyneeksi ja haluat herättää ihosi täyteen hohtoonsa. Hoito uudistaa ja elvyttää ihoa tehokkaasti. 

ZO Invisapeel 

Kasvohoito Sinulle, joka kaipaat välitöntä heleyttä kasvoillesi. Hoito uudistaa ihoa, tasoittaa ihonsävyä, heleyttää sameaa ihoa ja palauttaa kosteustasapainon. Sopii hyvin herkistyneelle iholle, joka kaipaa vahvistusta.